A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Erdővidéken erősítenének

Erdővidéken erősítenének Kovászna megye

Szerdán sajtótájékoztatót tartott Baróton a Magyar Polgári Párt újonnan alakult városi szervezete. A találkozón a résztvevők a párt erdővidéki megerősítésének szándékáról beszéltek, szóba hoztak néhány közéleti problémát is.
A Magyar Polgári Párt baróti szervezete február 2-án alakult meg, elnöke Lepolszky Ervin János vállalkozó, alelnöke Kencse Sándor egészségügyi technikus lett, vezetőségében helyet kapott még Márton István közgazdász is. Legfontosabb feladatuknak azt tartják egyelőre, hogy Erdővidéken megerősítsék a pártot, később bővítenék a baróti elnökséget is. Ígéretük szerint minden erdővidéki faluban megkezdik a toborzást, szeretnének minél több embert maguk közé állítani, a legközelebbi választásokon pedig teljes listákkal indulni.
Azon is dolgoznának, hogy javuljon Erdővidék gazdasági helyzete, a közéletet különböző rendezvényekkel ráznák fel. Szó esett végül baróti irodájuk szolgáltatásairól is (nyitvatartás szerdán és pénteken 8-12 óra között). Várják azokat, akik még regisztrálni szeretnének a magyarországi választásokra, ugyanitt lehet iratkozni a marosvásárhelyi Székely Szabadság Napján való részvételre is. Kapcsolattartó személy Román Attila, telefonszáma 0741.090.737. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.