Hirdetés
Hirdetés

Emberségből jeles!

Emberségből jeles! Kovászna megye

Szombaton a kézdivásárhelyi evangélikus egyházközség sajátos nevelési igényű (SNI) gyerekeknek rendezett motoroztatást a Flagellum Dei MC Székelyföld motorosklub közreműködésével.

Hirdetés
Hirdetés

A templom udvarán tartott reggeli gyülekező után Koszta István püspökhelyettes – maga is motoros – áhítata következett, majd a rendőrség jóvoltából az esemény idejére forgalommentesített Fenyves utcában a Flagellum Dei MC tagjai örvendeztették meg a családtagjaik által elkísért gyerekeket és ifjakat.

– Azonnal igent mondtunk az evangélikus egyház felkérésére, és több mint egy órán át motoroztattuk biztonságos körülmények között a gyerkőcöket. Felemelő érzés látni, mennyire örülnek a kicsik, és hogy ízelítőt nyújthattunk számukra a motoros életérzésből – fejtette ki dr. Szilveszter Szabolcs, a motoroskub kincstárnoka.

Végh Nimród lelkész így nyilatkozott:

– Hála Istennek, megtaláltuk egymást a motorosklub tagjaival, hiszen az egyházban helye van az örömnek, a szórakozásnak is, és ez egy hivatás, egy szolgálat, mely elvállalásáért köszönet illeti a Flagellum Dei motorosklub tagjait.

Rancz Dezső, a Flagellum Dei elnöke ezúton fejezi ki köszönetét a rendőrségnek és a helyi önkormányzatnak az esemény megvalósításában nyújtott segítségért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. június 20., 9:52
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Milyen szep szekely nev ” FLAGELLUM DEI ” !!! Van baj eleg, egyebkent dicseretes a kezdemenyezes de az a nev az nem idevalo, nem kotekedni akkarok de ez az igazsag !!!