Felhívás!

Elszáradt a „Kicsi Kifli”?

Elszáradt a „Kicsi Kifli”? Kovászna megye

A múlt héten, Barót költségvetésének tárgyalásakor a város volt és jelenlegi polgármestere, Lázár-Kiss Barna András és Benedek-Huszár János szóváltásba keveredtek bizonyos beruházásokat, illetve egy örökölt tartozást illetően.

Lázár-Kiss többek között szóvá tette, hogy mindössze 12 órával az ülés előtt kapták meg a tanácsülés anyagát, ami szerinte egy olyan mulasztás, mely „még soha nem fordult elő az utóbbi 15 év során”. Másrészt rákérdezett a Felső-Víz utca, illetve az úgynevezett „Kicsi Kifli” negyed helyzetére, melyek modernizálására tervek készültek, de a kivitelezésekből semmi nem lett.

Benedek-Huszár János polgármester válaszában azt rótta fel Lázár-Kissnek, hogy másfél millió lejes tartozással adta át a várost, amit ki kell fizetni, különben zárolják a város számláit. A beruházásokkal kapcsolatban pedig azt kérdezte, mit csináltak 2016 óta, ugyanis a „Kicsi Kifli” negyed felújítására akkor kötötték meg a szerződést a kivitelezővel, jelen esetben a megyei útüggyel, de a munkakezdési parancsot négy év alatt nem tudták kiadni. Hozzáfűzte, a 2016-os árakkal ma már egy kivitelező sem fog dolgozni, ezért felbontatja az akkor kötött szerződést. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások