Felhívás!

Elnök lenne az alprefektus

Elnök lenne az alprefektus Kovászna megye

A Mentsétek meg Romániát! Párt (USR) jelenlegi elnöki tisztségét betöltő Dulányi-Balogh Szilárd alprefektus (képünkön) újabb mandátumért indul a most már USR–PLUS néven futó szövetség vezetőjeként.

Miután ez év áprilisában az USR és a Szabadság, Egység és Szolidaritás Pártja (PLUS) fúzióját a fővárosi ítélőtábla jogerősen véglegesítette, június 19-én tisztújításra kerül sor a megyei alakulatban is. Dulányi-Balogh Szilárd kedden közösségi oldalán jelentette be, hogy még elég energiát, határozottságot és bátorságot érez magában ahhoz, hogy egy választási cikluson végigvigye a pártot. Mint írja, céljául tűzte ki, hogy minden, választott vagy kinevezett USR–PLUS-os tisztségviselő teljesítményt mutasson fel, pártját be akarja juttatni a megyei tanácsba, illetve annak számára egy parlamenti mandátumot is szerezne, céljainak kudarca esetén viszont többet nem pályázik vezető szerepre a politikai alakulatában. Lapunknak részletesebben is kifejtette, magasra tette a mércét magával és párttársaival szemben is, mindenkitől (polgármesterektől, tanácsosoktól) hozzáértést és a párt által képviselt átláthatóságot várja el. Hogy ő maga majd négy év múlva pályázik-e parlamenti mandátumra, még nem tudja, egyelőre a megyei tagszervezet megerősítésén dolgozik, most van folyamatban a kézdivásárhelyi USR–PLUS alakulat alapítása, miután eddig Nagypatakon, Dobollón, Bodzafordulón és Sepsiszentgyörgyön működik a párt, amely jelenleg mintegy 160 tagot számlál a megyében.

Dulányi négy éve kezdett politizálni, 2019 májusában választottak meg a párt megyei szervezetének élére, majd márciusban nevezték ki alprefektusnak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások