Felhívás!

Elköszönt a baróti tanács

Elköszönt a baróti tanács Kovászna megye

Utolsó tanácsülését tartotta a múlt hétvégén Barót város régi tanácsa. A napirendi pontok között költségvetés-módosítást, a harmadik negyedév pénzügyi mérlegének elfogadását a hivatalnál, illetve a városi kórház kérésére annak szerkezet-felépítési módosítását találtuk.

A 2016–2020 közötti mandátum választott tanácsosainak utolsó ülését Pál-Szilágyi Zoltán vezette. A járványmegelőző intézkedések miatt a kultúrotthon nagytermében tartott ülés nagyjából egyetértésben zajlott, mindössze egy megjegyzést tett a független Nagy István, aki a maga és a néppárti tanácsosok nevében a költségvetés-kiigazítás iránti tartózkodó álláspontjuk miatt szorult magyarázkodásra. Nagy ugyanis fölöslegesnek tartja, hogy Barót város saját költségvetéséből megyei egyesületeket támogasson (erről is szólt a költségvetés-kiigazítás), a még hivatalban lévő polgármester, Lázár-Kiss Barna András azonban kontrázott, mondván, szükséges ezek támogatása.

A leköszönő polgármester egyben köszönetét fejezte ki a búcsúzó tanácsnak is azért, hogy együtt dolgozhattak: úgy vélte, mindabban, amit az elmúlt négy évben együtt tettek a városért, nincs semmi szégyellnivaló. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. október 20., 15:09
    ÉRTÉKELÉS: 11

    Nagy baj van olyankor, amikor az ember azt sem bírja felfogni, ami vele történik, amit lát és amit a bőrén tapasztal! Azok után, hogy a város és az öt hozzátartozó falu szavazó népének közel 80 százaléka úgy látta, hogy a leköszönő polgármester nem dolgozott eleget, és több mint 60 százalékuk nem az RMDSZ tanácsosjelöltjeire szavazott, azt állítani, hogy nincs szégyellnivaló, az egy kicsit szerénytelenségre és – mondjuk ki – idiotizmusra vall. Valamennyit dolgozgattunk, s a többit ellazsáltuk, elvadászgattuk jó fizetésért, közpénzen, s még szégyellnivalónk sincs! Atyám, adj észt, akinek nincs! Ugyanakkor adj öntudatot és bölcsességet a választóidnak, hogy többet soha ne hagyjanak senkit a közpénzzel, a mi pénzeinkkel szórakozni!