Felhívás!

Eladják a Bodok szállót

Eladják a Bodok szállót Kovászna megye

A helyi tanács határozata alapján a sepsiszentgyörgyi önkormányzat nyílt versenytárgyalást hirdetett a Bodok szálloda épületének eladása céljából. A városháza honlapján közzétett tájékoztatás szerint az árajánlatokat április 13-ig lehet benyújtani, elbírálásukra ugyanaznap kerül sor.

Az indulóárat egymillió euróban határozták meg, ugyanakkor ötszázezer eurós garanciapénzt is kérnek, amit öt lépésben kap majd vissza a vásárló. Az első százezer eurót akkor adják vissza, amikor kiváltja az építkezési engedélyt, újabb százezret, amikor az épület homlokzatának felújítása elkészül, a harmadikat, amikor a működési engedélyt kiváltja, a negyedik részletet, amikor már egy évig működtette szállodaként a létesítményt, és az utolsót, miután ötévnyi, szállodaként történő működést tud felmutatni.

Mint beszámoltunk, eredetileg az önkormányzat a köz- és magánszféra partnersége révén szerette volna felújítani az ingatlant, a határidőig jelentkezett is egy cég, de végül nem tudtak olyan együttműködésben megállapodni, amely mindkét fél számára elfogadható lett volna.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.