Felhívás!

Együtt könnyebb

Együtt könnyebb Kovászna megye

Tamás Sándor megyetanácselnök és Jakab István Barna alelnök, valamint Nagy Zoltán és Oláh István megyetanácsosok biztatására és támogatásával immár minden széken megalakultak az ifjúsági szövetségek, illetve a székekhez tartozó falvak és városok ifjúsági szervezetei is.

A múlt héten megalakult orbaiszéki szövetség Oprea Győzőt választotta elnökének, aki a zágoni ifjúsági szervezet elnöke is. Oprea elmondta, Jakab István Barna kérte fel őt és Csoma Józsefet arra, hogy a Háromszéki Ifjúsági Konzultáció során mérjék fel az orbaiszéki fiatalok vélekedését egy ifjúsági szervezet megalakulása kapcsán. A visszajelzések pozitívnak bizonyultak, így első körben azon ügyködtek, hogy az orbaiszéki szervezet hivatalosan is be legyenek jegyezve, illetve céljuk ezeknek az ernyőszervezeteknek az összekovácsolása egy nagy csapattá.

– Az én feladatom összetartani és segíteni az orbaiszéki fiatalok munkáját, és az ezek során felmerülő hiányosságokra megoldást találni, ezeket kiküszöbölni – fogalmazott Oprea, aki hozzátette azt is, hogy szeretné, ha egy olyan széki csapat épülne ki, amelynek tagja minden település ifjúsági szervezet, mert így lennének igazán hatékonyak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. június 22., 8:10
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Ernyőszervezeteknek az összekovácsolása egy nagy csapattá = kozpontositani. Eddig nagyon harcoltak az “autonomiaert”, bukarestel szemben, most meg ok tomoritik ossze itt a megye fiataljait. Tudom, hogy ez a “parhuzam” meredek, de mi is tudjuk, hogy sok lud, diszont gyoz es bukarestben igy tudjak, unde sunt doi, puterea creste.

 • User
  Dátum: 2021. június 22., 14:37
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Szomorú, hogy az nincs leközölve, hogy nem is volt teljes ez az orbaiszéki aláírás ugyanis 2 orbaiszéki ifiszervezet jelenléte, megkeresése és megkérdezése nélkül történt a “nagy megalakulás”.

 • User
  Dátum: 2021. június 22., 19:50
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Szépen osszetrombitaljak a megye megvezethető, és lojális fiatalságát, hogy bázist építsenek maguknak. Aztán ha valaki netán túl ügyes lenne és esetleg saját véleménye is van úgy kirúgják mint macskát, akarom mondani Gr…t
  Aki viszont ” megbízható ” abból fő statisztikus, jegyző, igazgato, menedzser lehet csak támogassa a vezért és a polgit. Szerencsétlen fiatalok…