Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Dobozoljon törődést!

Dobozoljon törődést! Kovászna megye

A L.A.B. Életmentő Kupakok Egyesület a téli ünnepek közeledtével idén is meghirdette cipősdoboz-akcióját, de tartós élelmiszereket is gyűjtenek a rászoruló családoknak.

Hirdetés
Hirdetés

A jótékonysági kezdeményezéshez a következő harminc nap alatt bárki csatlakozhat. A résztvevőknek semmi mást nem kell tenniük, mint keresniük egy jó állapotban lévő üres cipősdobozt és megtölteni azt örömet szerző ajándékokkal, legvégül pedig szépen becsomagolni. Célszerű feltüntetni, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szánjuk csomagunkat. Ajándékozni lehet játékokat, iskolai eszközöket, könyveket, higiéniai termékeket, téli ruhákat és akár édességeket is. Romlandó élelmiszereket, gyümölcsöket, folyékony termékeket, gyógyszereket, törékeny tárgyakat és agresszivitásra késztető játékokat viszont tilos a csomagba helyezni.

Az adományokat december 9-ig lehet eljuttatni a gyűjtőpontokra, melyek pontos címét és az önkéntesek elérhetőségeit az egyesület Facebook-oldalán lehet megtalálni.

Bács Emese, a L.A.B. vezetője lapunknak elmondta, tavaly karácsonykor mintegy hatvan rászorulónak sikerült örömet szerezni, többek között Csernátonba, Maksára, Sepsibükszádra, Mikóújfaluba, Bibarcfalvára, Kézdiszentlélekre, Bardocra, Kovásznára és Szépmezőre is eljutottak. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások