Hirdetés
Hirdetés

Django visszatér

Django visszatér Kovászna megye

Egyelőre egy jó darabig nem látogatható a megyénkbeli természetjárók által is jól ismert alsórákosi vulkáni dugó, a környéken ugyanis filmet forgatnak.

Értesüléseink szerint az 1966-ban készült, olasz-spanyol spagetti-westernfilm, a Django alapján készülő sorozatot forgatják a helyszínen, amelyet majd a Neflixen is bemutatnak. A tíz részből álló sorozatot a Canal+, valamint a Sky Studios készíti több más, kisebb filmstúdióval, így a bukaresti Frame Filmmel közösen. A főszerepben a belga Matthias Schoenaerts-et láthatjuk majd, rendezője Francesca Comencini.

Hirdetés
Hirdetés

Egyes hírek szerint a produkción mintegy 300 technikus és művész dolgozik, akik Brassóban vannak elszállásolva. Az arizonai Grand Canyonra emlékeztető helyszínen a film díszlettervezője megépíttette a New Babylon nevű városkát, ugyanis a történet szerint Django, akinek családját korábban lemészárolták, nyomára akad elveszett lányának, aki férjével New Babylonban él. „A sorozat a klasszikus eredeti alkotás friss újragondolása lesz, kortárs látószögben és elbeszélésben tárva a nézők elé az amerikai polgárháborúban harcolt egykori magányos, komor katona, Django kalandjait, aki még a nagy Quentin Tarantinót is megihlette (Django elszabadul, 2012)”– írják a filmkritikusok. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások