Felhívás!

Cucu vezeti a PSD-listát

Sebastian Cucu volt prefektus vezeti a PSD alsóházi, Necolae Radocea volt alprefektus pedig a felsőházi parlamenti jelöltlistáját. A PNL listavezetői Olimpiu Floroian és Jănel Leaua, az USR–PLUS szövetség Dulányi-Balogh Szilárdot és Radu Mateit, a PMP pedig Gheorghe Baciut és Alexandru Teacăt „küldi harcba”.

A Kovászna megyei Szociáldemokrata Párt (PSD) képviselőházi listája Sebastian Cucuval kezdődik, majd Florentina Teacă tanár, Gelu Bularca erdészmérnök, Daniel Neagoe üzletember, Sebastiana-Angela Lupşa tanár és Vasile-Cătălin Neagovici, a Sanitas Szakszervezeti Szövetség Kovászna megyei elnöke követi. A szenátusi listát Necolae Viorel Radocea, volt alprefektus vezeti, őt Liliana Lungu tanító, Bogdan Barbu, Dobolló polgármestere és Petru Oltean, a sepsiszentgyörgyi CSM dzsúdóedzője követi.

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) Kovászna megyei szervezetének alsóházi jelöltlistáját Olimpiu Floroian pártelnök vezeti, majd Felicia Muntean, Silviu Popica, Viorica Bucur, Farkas Ambrus-Mihai és Radu Bularca következik. A szenátusi lista a következő: Jănel Leaua, Anca Băilă, Codruț Opaiț és Ion Deaconu.

A Mentsétek meg Romániát Szövetség – Szabadság, Egység és Szolidaritás Pártja Szövetség (USR–PLUS) Facebook-bejegyzése szerint Dulányi-Balogh Szilárd, Bagoly Levente, Călin Strîmbeanu és Andreea Călitu van a képviselőházi listájukon, míg szenátornak Radu Matei indul.

A Népi Mozgalom Párt (PMP) listáiról mindössze annyit sikerült kinyomoznunk, hogy a szenátusi lajstrom első helyén Gheorghe Baciu jelenlegi szenátor van, a képviselőházi listát pedig Alexandru Teacă vezeti.
A parlamenti választásokat december 6-án rendezik.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.