Felhívás!

Csongor új élete

Csongor új élete Kovászna megye

A bibarcfalvi Bedő Csongornak egy évvel ezelőtt, 2019. június 7-én égett le a háza, miután egy hűtőszekrény rövidzárlatot okozott. A történtek nagyon megviselték a hamarosan 43. életévét betöltő, egyelőre még nőtlen fiatalembert, ám hála sok segítőkész falubelijének, nem utolsósorban pedig a pénzadományokkal segítő számos erdővidéki embernek, mára a háza újraépült.

A ház olyan lett, amilyennek elképzelte és szerette volna, hogy legyen: takaros, ügyes kis épület, ami pontosan megfelel a szükségleteinek. Érdeklődésünkre Csongor hosszasan sorolta, ki mivel segített, mivel járult hozza a házépítéshez, ám erre most nem térünk ki, ugyanis hamarosan, június 21-én, vasárnap „hivatalosan” is megtörténik házának átadása, akkor az adománygyűjtés koordinálói részletesen beszámolnak a házépítés folyamatáról, az adományok felhasználásáról. Egyelőre annyit, hogy Csongor most a látszat szerint boldog, jól érzi magát új lakhelyén, melyet lehetőségei szerint szépen be is rendezett, de szívesen mesélt arról is, mennyire szeretné udvarát is szépen rendbe tenni, virágokat ültetni, és igyekszik kis kertjét is gondozni.

Azt mondta, sok sorscsapás érte az életben, Kézdivásárhelyen, árvaházban nevelkedett, ám reméli, élete most rendeződik, és végre nyugodtan élheti mindennapjait

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások