Felhívás!

Biciklitúrára hív a Zöld Nap

Biciklitúrára hív a Zöld Nap Kovászna megye

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület a május végén sikerrel megrendezett családi futónap után vasárnap, június 13-án biciklitúrát szervez a céhes város Sportcsarnokától az elmúlt években kialakított Nemere Útján, több település érintésével.

Indulás 9.30-kor lesz, a túrán a következő településeket érintik: Kézdivásárhely (az indulási pont) – Torja – Futásfalva – Ikafalva – Felsőcsernáton (Ika vára), és végül Kézdire érkeznek vissza.

A túrakerékpározás remek kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, valamint testi és lelki feltöltődést biztosít, a kirándulás folyamán kulturális és természeti látványosságokat is megtekintenek a résztvevők.
Szükséges felszerelés: az időjárásnak megfelelő öltözet, élelem és pénz igény szerint, és természetesen a jó állapotban lévő kerékpár. A túra nem túl nehéz, 10 éves kortól, sebességváltós biciklivel teljesíthető. Sisak viselése ajánlott, főleg a fiataloknak. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak előzetes egyeztetés alapján, írásos szülői engedéllyel mehetnek az 50 km hosszú bringázásra. (Ezzel kapcsolatos formanyomtatvány és bővebb tájékoztatás a szervezőktől igényelhető).

Előzetesen regisztrálni, jelentkezni Ráduly Attilánál (telefonszám: 0766. 611.066) vagy az office@zoldnap.info e-mail-címen lehet. A túrán a részvétel ingyenes, értelemszerűen kedvezőtlen időjárás (eső, vihar) esetén elmarad. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.