Felhívás!

Betörtek egy bizományiba

Betörtek egy bizományiba Kovászna megye

Szerdán este betörtek a kézdivásárhelyi Nicolae Bălcescu utcában található bizományi üzletbe. A tulajdonos szerint nem a portékákra, sokkal inkább az helyiségbe beépített BCR bankautomatára fájhatott a tolvaj foga.

Mint azt Bede Gábortól, a szóban forgó üzlet tulajdonosától megtudtuk, csütörtökön reggel, hét órakor értesítette az üzlet szomszédságában levő szomszédos tejautomata tulajdonosa, hogy be van törve a helyiség oldalsó ablaka, és a rács fel van feszítve. Bede a szomszédoktól úgy tudja, már szerdán 22 órától szólt a riasztó, csak nem vették komolyan a figyelmeztetést, mert azt hitték, egérjárás miatt indult be a rendszer.

Az üzlet tulajdonosa szerint nem vittek el semmit a helyiségből. Bede úgy véli, hogy csak azért akart bemenni az illető, hogy hozzáférjen az ott beszerelt bankautomatához.

Megtudtuk, hogy a közelben, az üzlettel szomszédos tejautomatára kamera van szerelve, aminek felvételeit visszanézi a rendőrség, és segíthet a tettes azonosításában. Az utcalakók megjegyezték, évek óta nem volt betörés a város ezen a részén, de ha a tolvaj visszatér, akkor az utcában a legtöbb üzlet „védtelen”, mert a főbejáratok, akárcsak a bizományi üzlet esetében, nincsenek berácsozva.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. november 15., 5:42
  ÉRTÉKELÉS: 26

  Ha szoll a riaszto azt nem a szomszedok kell “komolyan vegyek” :))) ,hanem az orzovedo ceg aki felszerelte, es akikhez elvileg “‘bemegy” (vagy nem) a jelzes,ha valami baj van.

 • User
  Dátum: 2019. november 15., 5:42
  ÉRTÉKELÉS: 24

  Az uzleteket nem a fobejaraton levo racs kell megvedje..:)) Hanem a biztonsagi ceg akiknek a tulaj FIZET aszolgaltatasert, es akik a riaszto beindulasa utan par percel a helyszinen kellene lenniuk.

  • User
   Dátum: 2019. november 15., 16:36
   ÉRTÉKELÉS: 4

   Olyan helyen laktam ahol a tulaj ugyan kivül belül helyezett el riasztó készüléket, de csak ennyi! Hetente többször is riasztott éjjel nagy örömünkre!😁 Ha akad olyan ember akinek vmi védni valója akad az miért nem köt szerződést őrző védő céggel?! Ha gyakran zavarja a szomszédot a riasztó még 1x ejsze a rablónak is fog segíteni, h tovább tudjon aludni!😉

  • User
   Dátum: 2019. november 15., 19:00
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Igen…ez igy kene legyen…de mind sokan azt hiszik hogy eleg ha van riaszto…nem kell szerzodes az intervenciora…minek? Hat ezert kell….mert Jozsi bacsi nem fog menni a szomszedbol, hogy miert indult be az a riaszto 😉😉😉😉