Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Beton és csapágyzaj a jó!

Beton és csapágyzaj a jó! Kovászna megye

Két nagyon várt munkálatot is megkezdett, illetve megkezd a sepsiszentgyörgyi önkormányzat a napokban: a felső városrészben folyamatban van egy modern skate-park kiépítése, míg jövő héten nekifognak a Táncsics Mihály utca felújításának is (lásd a 3. oldalon).

Hirdetés
Hirdetés

A 2020 elején útnak indított tervezés után végre elérkezett a kivitelezés ideje is: a Szabó Kati Sportcsarnok mellett már túl vannak a több mint 3000 négyzetméteres skate-park földmunkáin, kiásták a villanyvezetékek és az esővíz-elvezető csatornák helyét, illetve az alapot. Jelenleg az előregyártott elemek talapzatának kiöntése és azok elhelyezése van folyamatban. A gördeszkásoknak, rollereseknek szánt, különböző nehézségi fokozatú elemeket tartalmazó, közvilágítással ellátott pálya kivitelezése 1,3 millió lejébe kerül a városnak.

A sepsiszentgyörgyi városi tanács tavaly novemberi ülésén fogadta el a leendő skate- és trialbike-parkra vonatkozó műszaki dokumentációt, ugyanis a skate-park régi kérése a szentgyörgyi fiataloknak és extrém sportot űzőknek, így a városháza már 2020 elején eldöntötte, hogy épít egy gördeszkás, rolleres, görkorcsolyás bravúrok kivitelezésére alkalmas pályát a szemerjai stadion mellett. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. szeptember 9., 20:23
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Talán sürgetőbb lenne a lakónegyedi holdbéli tájakat felszámolni, értsd a sűrű gödör hálózatot megszüntetni. Olyan sokat kérnék?!