Felhívás!

Begurult Tanasă

Begurult Tanasă Kovászna megye

Jobb híján, nem lévén amibe belekössön, Kézdiszentlélek önkormányzatát, illetve annak vezetőjét kezdte ostorozni Dan Tanasă, elfogadhatatlan jelzőket használva. Most azt állítja, hogy a Perkő alatti nagyközség vezetője Wass Albertet és Nagy-Magyarországot népszerűsíti.

A hivatásos feljelentő ezúttal is egy Facebook-oldalt szemelt ki magának, ami a https://www.facebook.com/kezdiszentlelek címen található. Ezen semmi nem mutatja, hogy a fejlesztés alatt álló, hivatalos sanzieni.ro portál felé mutatna, azzal valamiféle kapcsolatban lenne. Ráadásul, vélhetően webszerkesztési hiba folytán, az említett hivatalos önkormányzati oldalon a közösségi oldalra mutató linkre kattintva Mikóújfalu Facebook-oldala nyílik meg. A kiszemelt Facebook-oldal mögött egy lelkes civil állhat, aki saját tetszése szerint szerkesztgeti azt: a bolygón élő nyolcmilliárd ember közül bárki lehet.

Tanasă cikkében azzal vádolja a község RMDSZ-es polgármesterét, Balogh Tibort, hogy Wass Albert kultuszát promováló oldalt működtetnek, további „bűne”, hogy még a Nagy-Magyarországot éltető bejegyzések és képek tömkelege is fellelhető a Lájk és Megosztás ha Te is szereted Kézdiszentléleket! feliratú fejléccel futó oldalon.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. január 14., 14:57
  ÉRTÉKELÉS: 14

  Nem a Kézdiszentlélek, hanem a Perkő oldalán kellett volna beguruljon! Mármint szó szerint… Adjon már valaki neki valami munkát, ne tudjon unatkozni!

  • User
   Dátum: 2020. január 15., 10:09
   ÉRTÉKELÉS: 1

   Mondjuk Száldobosba Kővárra,vagy Zoltánba polgármesternek,mert Spanyolországból könnyű a csihányt verni.Hátha azt veri talán a ménkő is odacsap ,de mivel a mondás szerint a csihányba nem csap bele ,akkor máshova , mondjuk aki éppen veri.