Hirdetés
Hirdetés

Befutottak a pályázatok

A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) hétfőn közölte, hogy lezárták a pályázati kiírást. A HKA harmadik alkalommal szervez Civil Licitet Kézdivásárhelyen március 25-én.

A felhívásra 10 pályázat érkezett, kettő a megyeszékhelyről, a tervezett projektek összköltsége közel hatvanezer lej. A Civil Licit révén igényelt összeg 42.810 lejt tesz ki. A benevezett projektek közül hármat választ ki egy semleges zsűri, az eredményeket március 11-én teszik közzé.

A Csodafőnix Egyesület a Közösségben az egyedülálló szülők gyerekei projektre 4250, az Alma Mater Alapítvány A népdal megtartó ereje című pályázatára 4000 lejt igényelt. A Rák Ellen a Jövőért Egyesület előadás és kirándulások szervezésére igényelt 4500 lejt, a Kendu Egyesület Füstölő aszfalt 2 címmel szervezne versenyt fogyatékkal élőknek 3941 lej támogatással. Érdekes projekttel rukkolt elő a Salvatore Egyesület is, Legyél Te is hős, ments meg egy életet! című projektjükre 6000 lejt pályáztak, ebből 2 defibrillátort vásárolnának, amiket közterületen helyeznének el.

Hirdetés
Hirdetés

A Dózsa György utcai kis tér átalakítását célozza a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet 4000 lejes projektje, a Pro Pectus Egyesület Őseink gyümölcsei (Őshonos gyümölcsfák azonosítása Felsőháromszéken) című pályázatára szintén 4000 lej résztámogatást igényelt. A Zöld Nap Egyesület Tavaszi Zöld Napokat szervezne április 12–14. között (3919 lej), a Bóbita Egyesület Lélekszínező pályázatához (személyiségfejlesztő képzések gyermekeknek és pedagógusoknak) kér 4200 lejt. A Zöld Klub 4000 lej résztámogatás segítségével a Benedekmező-tanösvény fenntartását és bővítését valósítaná meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük