Felhívás!

Befejezték a Besenyői-tónál eltűnt férfi keresését

Befejezték a Besenyői-tónál eltűnt férfi keresését Kovászna megye

A háromszéki tűzoltók és önkéntesek nyolc napnyi keresés után feladták a Besenyői-tó jeges vízében és a környező erdőkben való kutatást az eltűnt 46 éves férfi után.

A Kovászna megyei rendőrség viszont tovább nyomoz a december 24-én eltűnt Igyártó Sándor maksai lakos után, és amennyiben olyan információk birtokába jutnak, hogy ismét szükség lesz a terepen való keresésre, a tűzoltók újra akcióba lépnek, mutatott rá Marius Tolvaj a Kovászna megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője.

A Maszol információi szerint az elmúlt napokban a rendőrség a Besenyői-tó partján vezető úton több autóst is megállított, megadták az eltűnt férfi személyleírását és azután érdeklődtek, hogy nem-e látták az illetőt. Egyelőre azonban nincs arról információ, hogy Igyártó Sándor a tavat fedő vékony jégréteg alatt vagy a környező erdőkben, esetleg máshol tűnt el.

A 46 éves férfit utoljára december 24-én látták a tó környékén, ezért feltételezik, hogy ott tűnt el, ezért a tűzoltók, csendőrök, rendőrök, hegyimentők és sok helybéli önkéntes elsősorban ott keresték. Feltörték a tó jegét is, de bejárták a környező erdőket is.

A rendőrség továbbra is arra kéri a lakosságot, hogy ha bármilyen információval rendelkezik, ami segíthet a férfi megtalálásában, hívja a 112-es segélyhívó számot.

(Maszol)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.