Hirdetés
Hirdetés

Az év legnépszerűbb úti céljára pályáznak

Az év legnépszerűbb úti céljára pályáznak Kovászna megye

A Visit Covasna csapata azon munkálkodik, hogy Háromszék – „A kúriák földje” – legye az idei év turisztikai desztinációja Romániában. Ehhez szükségük van mindenki segítségére, hiszen szavazásos alapon dől el, hogy ki, melyik turisztikai látványosság érdemli ki ebben az esztendőben ezt a titulust. Részletekről érdeklődtünk.

Hirdetés
Hirdetés

„Segítsetek abban, hogy Háromszék – A kúriák földje legyen az év turisztikai desztinációja Romániában. Kérünk, hogy legkésőbb június 4-ig az alábbi címre kattintva javasoljátok Háromszék – A kúriák földjét („Ținutul conacelor – Covasna”) az év Romániai turisztikai célpontjának. Ezt a http://www.destinatiaanului.ro internetes címre kattintva tehetitek meg” – áll a sajtóhoz eljuttatott felhívásban.

Mint kiderült, a nyár folyamán az a hat belföldi úticél küzdhet meg a titulusért, amelyikre a legtöbb javaslat érkezik az említett internetes oldalon. Ezt követően, a hat döntős célpont tévéadásban kerül bemutatásra, majd a nézők és a turisztikai bloggerek szavazata alapján hirdetik ki, hogy ki nyerte el az Év Belföldi Idegenforgalmi Desztinációja címet.

A Visit Covasna csapata rámutatott, hogy Háromszéken számtalan kúria került felújításra, ezek panziók, szállodák formájában kerültek be az idegenforgalmi hálózatba, így nem túlzás az állítani, hogy Háromszék a Kúriák Földje, ahol a látványosságok egyfajta időutazást biztosítanak az érdeklődőknek, a turisták elmerülhetnek a grófok, grófnők, bárók, bárónők mesevilágába, testközelből felfedezhetik a kastélyok, és kúriák történelmét.

Ne feledjék tehát: június 4-ig javasolják Háromszék – A kúriák földjét az év belföldi desztinációjának! A jelölő online űrlapon, a megfelelő kockába a „Ținutul conacelor – Covasna” szavakat kell beírni, ahhoz, hogy megyénk is versenybe szállhasson az említett titulusért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük