Felhívás!

Az eddigi legsikeresebb

A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) által megszervezett október 20-i adománygyűjtő licit, melyen három hasznos civil kezdeményezést lehetett támogatni, már a zárás pillanatában az eddigi legsikeresebbnek volt minősítve a HKA ügyvezető igazgatója, Bereczki Kinga által. A csernátoni Haszmann Pál Múzeumban megtartott gálát követően további adományok, felajánlások is érkeztek a közösségért tevékenyen cselekvő egyesületek, szervezetek javára.

Projektenként 5000 lejes célösszeg volt kitűzve, de az est összesített bevétele – a felajánlott összegekhez hozzáadva a szolgáltatások értékét – elérte a 40 ezer lejt. Ehhez járulnak hozzá az újabb adományok.

Az egyik nyertes projekt, a HKA gyermekeknek szervezett honismereti kirándulásainak résztvevői a Hpress jóvoltából a Háromszék napilapot is forgathatják, a 450 újság értéke 900 lej. Ugyancsak a Nem térkép e táj program tőkéjét gyarapítja a Zhang család 700 lejes adománya. Így a Civil Licit zárómérlegében 32.950 lej és 8200 lej értékű szolgáltatás szerepel, vagyis 41.150 lejes végösszeg, az eddigi legnagyobb a 2014 óta megrendezett adománygyűjtő licitek történetében.

Az idei licit támogatói: Fleckhammer Otto/Elco Rt., Barta Vilmos/Nexxon Kft., Rancz Lajos/Goldim Kft., Kézdivásárhelyi Rotary Klub, Bartha Árpád/Thermocontrol Kft., Horváth Attila/Horváth Kft., Bihari Béla/Gnome Desing, Karácsony Zsolt/Sirius Event Solution Kft., Csiki Hanna/ElitSweet Kft., Mihálcz Szende/Wieb Toys Kft., Kristó Kinga/Kristó Kft., Bereczki Barna/Amőba Alapítvány, Benkő Lajos/Orex Kft., Szabados Enikő/Eniplast Kft., Mucsi Enikő/Productie Agrico-M Kft., Bokor Zoltán/MultiNr Kft., Stroia Victor/Sedit Serv Kft., Werker Iván/Madárláttakenyér Kft., Csiki Hanna/Elit Sweet Kft., Kovács Heléna, Furus Levente/Papné Manufaktura, Zhang család.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.