Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Árokba borult egy autó Nagyajta és Miklósvár között

Árokba borult egy autó Nagyajta és Miklósvár között Kovászna megye

Vasárnap délután 4 óra körül értesítették a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon, hogy a 131-es megyei úton, Miklósvár és Nagyajta között sérültekkel járó közúti baleset történt.

Hirdetés
Hirdetés

A helyszíni nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy egy 25 éves férfi, miközben személyautójával Nagyajta irányából Miklósvár felé tartott, egy veszélyes jobbkanyarban elvesztette az uralmát a jármű fölött, elhagyta az úttestet és az árokba borult.

A baleset nyomán a hátsó ülésen utazó 21 éves nő és egy 1 év 8 hónapos kiskorú könnyebb sérüléseket szenvedett, ezért orvosi ellátás céljából kórházba szállították őket.

A sofőrt megszondáztatták, az eredmény szerint nem fogyasztott alkoholt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával folytatódik a nyomozás – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. április 27., 14:06
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Ott van egy kanyar ahol évente többen is meghalnak,Barótról Bölön felé jövet egy szintkülönbséges jobb kanyar a semmi közepén .Sehol egy figyelmeztető tábla! Majdnem ott hagytam anno a fogamat!Polgármesterek! Az ivócimbora rendőrt tessék kivinni, hogy inteintézkedjék a feletteseinél!