Felhívás!

Áramütést kapott a kutya

Vasárnap este kilenc óra körül a sepsiszentgyörgyi Csíki utcában kapott áramütést egy éppen a gazdájával sétáló kutya. Részletekről érdeklődtünk, illetve az illetékeseket tájékoztattuk az incidensről.

A kutya gazdája lapunk érdeklődésére elmondta, a sepsiszentgyörgyi Csíki utcában, a Debren-patak hídja közelében vette észre, hogy kedvence riadtan felugrik, és a járda egy behatárolható pontjától valósággal menekül. Elsőre azt hitte, hogy valamibe belelépett az eb, de hamar kiderült, hogy valószínűleg áramütést szenvedett: gazdája ugyanis rátette kezét a földre – ahonnan elugrott –, és furcsa forróságot érzett.

Czimbalmos-Kozma Csaba városgondnok lapunk jelzésére reagálva azonnal riasztotta a közvilágításért felelős céget, és ígérte, hogy igyekeznek mihamarabb megoldani a problémát. Jelzésünket követően, pár óra múlva a városgondnok már arról számolt be, hogy sikerült beazonosítani a riadalmat okozó műszaki problémát: a szakcég helyszínelése, mérései után kiderült, hogy a városi közvilágítás egyik vasoszlopára tekert fénydíszek kábele sérült, így került áram a földbe…

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.