Felhívás!

Annak is nehéz dolgozni, aki nagyon akar

Annak is nehéz dolgozni, aki nagyon akar Kovászna megye

Korábban írtuk, hogy a sepsiszentgyörgyi L-Ro nadrággyár elbocsátani készül mintegy 200 dolgozóját, de az elbocsátást megelőző időszakban átálltak maszkok varrására. Ezek kétrétegű, 100%-os pamutból készülnek, így fertőtleníthetők, újrafelhasználhatók – közölte az L-Ro vezetősége a vállalkozás Facebook-oldalán.

Keresztes Zoltán igazgató elmondta, mindent megtesz, hogy erre az időszakra is megkapják a munkások a pénzüket, illetve hogy a folyamatos tevékenységet fenntartsa. Egyelőre a teljes német piac áll. A kollektívában az emberek nagy része hatalmas erőbedobással dolgozik, vannak azonban olyanok is, akik ezt szabotálják.

Keresztes Zoltán üdvözölte, hogy újraindították a buszjáratokat, azonban Zágon, Borosnyó, Kovászna térségéből így is csak bérelt személygépkocsikkal, alkalmi megoldásokkal sikerül behozni az alkalmazottakat. Az L-Ro által gyártott első ezer maszkot a Rotary Klub segítségével adományként juttatják el a háziorvosoknak, mentősöknek, a kórházi személyzetnek, illetve a rendőrségnek, csendőrségnek. A továbbiakban gyártott maszkokat a www.l-ro.ro webshopon keresztül értékesítik, legkevesebb 50 darabos kiszerelésben.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások