Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Ajándék iskolatáska

Ajándék iskolatáska Kovászna megye

Minőségi csomagot ajándékoz minden előkészítő osztályos tanulónak idén is Kovászna Megye Tanácsa. Az Iskolatáska program révén a 2022–2023-as tanév elején 2148 előkészítőst örvendeztetnek meg.

Hirdetés
Hirdetés

„Az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő családtámogató projektünk az Iskolatáska program. Az elmúlt évek tapasztalata, hogy gyerekek és szülők egyaránt kíváncsian várják, hiszen amellett, hogy a legújabb trendeknek megfelelő táskákat választjuk, a családokat mentesítjük bizonyos, iskolakezdéssel járó terhek alól. Hisszük, hogy idén is sikeres lesz a legkisebb iskolásokat segítő akció, hogy a tanévkezdés a most még nehezebb helyzetbe került családok számára ne megterhelésről, hanem a gyerekek felzárkózásának esélyéről szóljon. Ebben az évben 160 ezer lejt különítettünk el erre a célra. Egy csomag értéke 74 lej” – fogalmazott Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke.

Az idén 1079 lány és 1069 fiú részesül iskolatáska csomagban. A 2013-ban elindított program révén a megyei önkormányzat eddig több mint 20 ezer háromszéki tanulónak biztosított hasznos tanfelszereléssel ellátott iskolatáskát. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.