Hirdetés
Hirdetés

Ajándék cipősdobozban

Ajándék cipősdobozban Kovászna megye

Idén is gyűjtenek cipősdoboz-ajándékot a különböző egyesületek Sepsiszentgyörgyön, ezeket majd az ünnepek alatt osztják szét a rászoruló gyerekek körében.

Hirdetés
Hirdetés

A LAB Életmentő Kupakok Egyesület és a Napsugár Egyesület is szervez jótékonysági akciót, melynek révén ajándékcsomagokat várnak, illetve osztanak szét december végéig. A civil szervezetek arra kérik a segítő szándékú embereket, hogy csak olyat csomagoljanak be, aminek ők vagy a gyerekeik is örülnének.

A cipősdoboz-akció lényege, hogy egy doboznyi jó minőségű ajándékot kell becsomagolni, és ráírni, hogy milyen korú és nemű gyereknek szánjuk. A szervezők játékokat, taneszközöket, ruhákat várnak, de természetesen édesség is kerülhet a dobozba.

Rácz Anna óvónő a Napsugár Egyesület részéről hamarosan kezdi az ajándékgyűjtést. Mint mondta, karácsonykor osztják majd ki a csomagokat, de mindegyiket átvizsgálják. Sajnos, az előző években előfordult, hogy szemetet is kaptak, használhatatlan játékokat vagy koszos ruhát. Ugyanakkor felnőtteknek, családoknak szóló csomagokat is várnak, ezekbe élelmi- és tisztálkodószert, ruhaneműt lehet tenni. Az egyesület december 10-ig várja az adományokat, ahogyan a Kupakok Egyesület is, ezeket a gyűjtőpontokon, székhelyen lehet leadni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük