Felhívás!

Adományozz a Salvatore Mikulásnak!

Adományozz a Salvatore Mikulásnak! Kovászna megye

A Salvatore Egyesület Mikulása megkezdte a felkészülést a téli ünnepekre: beszervezett önkéntesei ott állnak a Merkúr üzletlánc ki-bejáratánál, és szeretettel fogadják a vásárlók adományait.

Az összegyűjtött csomagokat a Mikulás eljuttatja a rászorulóknak, de a tervek szerint a két ünnep között tovább folytatják az akciót, és karácsonykor is „térnek még egyet”.

A vásárlók egy listát kapnak az üzlet bejáratánál azokkal a termékekkel, amiből ha eggyel többet vásárolnak, szívesen fogadnak adományt. A lajstromon leginkább tartós élelmiszerek: liszt, cukor, rizs, kukoricadara, konzervek, tésztafélék, étolaj szerepel, de lehet vásárolni szappant, sampont, fogkrémet és fogkefét is. Az árut a kijáratnál lehet átadni az önkénteseknek.

– Fontosnak találjuk, hogy lehetőségünk szerint az üzlet, de elsősorban a vásárolók segítségével a rászoruló családoknak legalább egy kis részét megörvendeztessük egy Mikulás-csomaggal. Önkénteseink mostantól hetente öt nap, keddtől szombatig itt lesznek, és várják az adományokat – nyilatkozta Buna Mária-Magdolna, a Salvatore Egyesület ügyvezetője. Az egyesület az egyház és a szociális szervezetek segítségével dönti el, hova menjen el a Mikulás. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.