Felhívás!

A Vasút utca következik

A Vasút utca következik Kovászna megye

Rövid időn belül várható a Vágóhíd utca korszerűsítésének a befejezése. Onnan a munkacsoport a Vasút utcába költözik, hogy befejezzék az ott elmaradt munkálatot.

Amint arról már több ízben hírt adtunk, a Vágóhíd utca korszerűsítését a bürokrácia hátráltatta, de úgy tűnik, hogy rövid időn belül befejezik az ottani munkát, és végre sor kerülhet annak a pár száz méteres útszakasznak a felújítására is, ami a Vasút utcából a múlt évről elmaradt.

Bokor Tibor polgármestertől megtudtuk: ígéretet kapott a leszerződött cég részéről, hogy amennyiben az időjárás engedi, akkor a Vasút utcában is meglesz a korszerűsítés, eltűnik a tengelytörő, hullámos kockakőréteg.

Az elöljáró elmondta, azt is szeretné, hogy a Dózsa Györgyöt a Béke utcával összekötő, szintén kockakő-borítású Fenyves utcának a korszerűsítése is megtörténjen. Ott a Purczell utcához hasonlóan a városháza alkalmazottjaival járdát építenének ki az utca bal oldalán, mivel jelen pillanatban nincs, majd aszfaltburkolatot öntenének. „A pénzünk megvan rá, reméljük, hogy az időjárás is kitart” – summázott a polgármester.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. szeptember 30., 7:04
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Az a franya idojaras.Tavasszal es nyaron nem dolgozunk,aztan neki fogunk szeptember,oktoberbe es ha az idojaras engedi……jovobe befejezzuk.Teljesen idiotaknak neznek minket???PS.10 ev nem volt eleg a Vasut utca befejezesere.Az orszag legdragabb utcaja cimre palyaznak???

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 30., 9:14
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Nem vagyok kezdii, de az utobbi 20 evben annyit hallottam errol a Vasut es Vagohid utcarol, hogy mar a sok ujsagcikkel le lehetett volna aszfaltozni.Egyszer at kell setaljak e ket hires utcan…

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 30., 13:49
  ÉRTÉKELÉS: 0

  a Vasút utca gyerekkorom óta alig volt rendbe…mindig csak bütykölték ,az a helyzet ,hogy nincs alapja – rengetek kamion és autóbusz meg billenős /székely ??nyelven baßkula/ ,traktor ‘remorkával’/pótkocsival/járt át rajta nem csoda ,hogy hamar feladta…idejében sem foltozták stb.

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 30., 20:15
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Reméljük Kézdit új aszfaltszőnyegbe öltöztetik,majd mivel van pénz következik Sárfalva, Szászfalu és Nyujtód! Ott szép és jó az ököl méretű kő, de kezd gödrösödni!

 • User
  Dátum: 2019. október 4., 5:52
  ÉRTÉKELÉS: 3

  3-4 nap esozes utan valoszinu nem marad meg semmi a Cehes varosbol:) a tegnapi “Tornado” (6 csepp eso es egy kis szel) utan hosszu orakon at, se viz,se aram nem volt.