Felhívás!

A vadászati kiállítás még zárva tart

A vadászati kiállítás még zárva tart Kovászna megye

Fokozott higiéniai és távolságtartási szabályok betartásával megnyithattak a múzeumok. Sepsiszentgyörgyön azonban a Székelyföldi Vadászati Kiállítás egyelőre zárva marad.

Mint ismeretes, már megnyithattak a különböző múzeumok a szükségállapot megszűnésével, a rendelkezés Sepsiszentgyörgyön a Székely Nemzeti Múzeumot és a Keleti-Kárpátok Múzeumát érinti. Az előírások szerint három személynél többen egyszerre nem látogathatják a kiállításokat, és kötelező a legalább másfél méteres távolság betartása, illetve a maszk viselése.

Demeter János, a kiállítást működtető Vadon Egyesület vezetője megkeresésünkre azt mondta: megvárják, amíg teljesen tiszta rendelkezések nem érkeznek. Ugyan a közgyűjtemények is a múzeumok működését szabályozó előírások szerint működnek, tehát elvileg nyithatnának, de kivárnak.

A múzeum már több mint két hónapja bezárt, addig is az egyesület honlapján barangolhatnak a látogatók, megfigyelhetik online a gémek életét, illetve a Vadon Egyesület és a TransNatura Természetfotó Klub online kiállítását is. A gémek életét egyébként tavaly több mint tízezren nézték 4600 órán át, élőben.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások