Hirdetés
Hirdetés

A tanév eleje óta 35 tanulónál és 14 tanárnál igazolták a koronavírus-fertőzést a megyében

A tanév eleje óta 35 tanulónál és 14 tanárnál igazolták a koronavírus-fertőzést a megyében Kovászna megye

A tanév eleje óta 35 tanulónál és 14 tanárnál igazolták a koronavírus-fertőzést Kovászna megyében – jelentette ki kedden a főtanfelügyelő.

Hirdetés
Hirdetés

Kiss Imre az Agerpres hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, szinte naponta van egy osztály vagy csoport, amelyik áttér az online oktatásra a koronavírusos megbetegedések miatt . “De nem is olyan rossz a helyzet, ha azt nézzük, hogy az összesen 303 tanintézetből 35 tanulót diagnosztizáltak koronavírussal, 11 iskolából. A tanárok körében 14 megbetegedés van” – tette hozzá.

A szakember rámutatott, az eddigi tapasztalatok alapján a hibrid oktatás esetén nehezebb dolguk van a pedagógusoknak, mint a vörös vagy a zöld forgatókönyv alkalmazásakor, mert ilyenkor mind az osztályban levő, mind az online bekapcsolódó gyerekekkel tartaniuk kell a kapcsolatot.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. október 14., 22:06
    ÉRTÉKELÉS: 12

    Tartani tartani a kapcsolatot de mivel? Igyekeztek adni a felszerelést a távoktatáshoz? Dehogy és azzal fenyegetnek ha valaki nem csinálja mert éppen nincs hozzáférése internethez vagy nincs megfelelő laptopja akkor kidobják.Ebben az értékes országban mindenki csak fenyegetőzni tud de kondíciót teremteni azt nem.Minek? Miért kellene nekem menő telefonom, laptopom legyen az én költségemre? Nem vagyok függő és nem is leszek, én a létező valós barátaimmal tartom a kapcsolatot, az életem mozzanatait sem teszem fel a világhálóra mert az csak rám tartozik, én jobban értékelem a papírból készült könyvet amit elolvasok, elképzelek, ami széppé teszi az életemet.Én nem szeretnék arra ébredni, hogy valaki kandikálja hivatlanul az óráimat aztán csúfot űz belőlem a világhálón.Valahogy nagyon elegem van abból, hogy folyamatosan hülyének nézzenek, fenyegessenek, idiótának tartsanak, stb.Mocskolnak, ha szabadnapot adnak,mocskolnak ha tanítok, ha on-line tanítok, ha vakáción vagyok … mindenért mert ebben az országban mindent lehet.