Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

A Szilva Napja Feldobolyban

A Szilva Napja Feldobolyban Kovászna megye

A Feldobolyi Kulturális és Közösségi Egyesület szeptember 14-én, szombaton negyedik alkalommal szervezi meg a Szilva Napját Feldobolyban, az iskola udvarán.

Hirdetés
Hirdetés

Az egyesület által megrendezendő, többek között Kovászna Megye Tanácsa, a Communitas Alapítvány, a nagyborosnyói önkormányzat és a feldobolyi közbirtokosság által támogatott rendezvény programja a következő: 10 órától készítik elő a szilvalekvár-főzet alapanyagát, 11-től szól a zene: Ébredj, Feldoboly, készül a lekvár! – a rétyi fúvószenekar körbefújja a falut, 12 órakor hivatalos megnyitó, 15-től már mindenki megkóstolhatja a szilvalekvárt, és átadják a díjakat a lekvár készítőinek. 17 órától a feldobolyi gyerekek népi gyermekjátékokat adnak elő, 18-tól zenél a Betli Duo, az Insect, este nyolctól a West Hotel, majd kilenc órától a PinceBand.

A szervezők elmondták, céljuk a vidéki hagyományok megőrzése, illetve a bevált természetes receptek népszerűsítése. A résztvevők ajándék szilvalekvárban részesülnek, ezért ne feledjenek magukkal vinni egy üres befőttes üveget. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.