Felhívás!

A szentgyörgyi kórház további négy alkalmazottja fertőzött koronavírussal

A szentgyörgyi kórház további négy alkalmazottja fertőzött koronavírussal Kovászna megye

A Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház személyzetének négy tagjától vett minta bizonyult pozitívnak a koronavírusra hétfőn – számolt be Antal Arpád polgármester a Facebook-oldalán.

“Sajnos bekövetkezett az, amitől mindannyian tartottunk. Ma megérkezett további 18 teszteredmény azok közül, amit tegnap vettek a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház személyzetétől: 14 negatív, 4 esetben azonban kimutatták a COVID-19 vírust. Így összesen 5 bizonyított eset van a megyei kórháznál” – írta az elöljáró.

A vasárnap esti 20 COVID-19 teszt negatív volt a kórház szülészet-nőgyógyászat, neonatológia, szülőszoba osztályain karanténba helyezett egészségügyi személyzetnél.

Az egészségügyi személyzet mindaddig karanténban marad, amíg minden személyt megvizsgálnak. A pozitív eredmények miatt kiterjesztik a járványügyi vizsgálatot.

Részletekkel kedden visszatérünk!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2020. március 24., 11:19
   ÉRTÉKELÉS: 8

   Talán azért kellene tudni a kilétüket,hogy nem-e találkozott össze véletlenül valaki valahol,hiszen mindenütt járkáltak és a virust elszórhatták.

 • User
  Dátum: 2020. március 24., 5:38
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Lesz még több is, ugyebár a nagy élet és nagyképűseg, az emberek pénzén gazdagodtak meg, vissza éltek bizalmunkal, börtönt nekük, megerdemlik, még posztoltak a Facebook oldalukon amit később törölték, úgy-e dr úr, ne teregesse a szerelmi életét, mert már röhejes a maga korában, pénzért kapja a szerelmet is, rá jöhetett volna már rég, csalódtunk magában, megbunteti a jó Isten meg jobban.