Hirdetés
Hirdetés

A nyertesek kezdetektől előfizetők

A nyertesek kezdetektől előfizetők Kovászna megye

Február 11-én sorsoltuk ki, és tegnap hazavihették Rongy Eleket, a Székely Hírmondó legutóbbi nyereményjátékának fődíját a szerencsés előfizetők. A disznót a Toro Impex felajánlásával a kézdiszentkereszti Jánó István és családja vehette át.

Hirdetés
Hirdetés

Tegnap reggel kísértük el a kézdiszentkereszti Jánó családot a Toro Impexhez, hogy átvehessék nyereményüket, a Rongy Elek nevű disznót. Jánó István elmondta, keresztfia hallotta a rádióban a sorsolást, ő értesítette a szerencséjéről. Elsőre azonban nehezen hitte el, hogy valóban ő kaphatja a fődíjat. „A sorsolás előtti napokban emlegettem, hogy milyen jó lenne megnyerni Rongy Eleket, viszont meglepődtem, amikor hallottam, hogy ránk kacsintott a szerencse. Csak akkor hittem el, mikor másnap az újságban is olvastam” – újságolta.

Jánó elmondta, azóta előfizetői az újságnak, amióta az napilappá vált, azonban azelőtt is rendszeresen megvásárolták. Kiemelte, nagyon szereti, hogy mindig pontosan megkapják a friss lapszámot. „Az egész újságot el szoktam olvasni, az utolsó oldaltól kezdem, és haladok előre. Amit kevésbé szeretek, az a sport – mesélte, hozzátéve, hogy különös figyelemmel „fogyasztja” Czegő Zoltán és Bedő Zoltán írásait. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások