Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A nyár megelőzte, de hétvégén végre nyit a sepsiszentgyörgyi strand

A nyár megelőzte, de hétvégén végre nyit a sepsiszentgyörgyi strand Kovászna megye

Tartós kánikula áll előttünk a meteorológusok előrejelzése szerint, így vélhetően rengetegen élnek majd a lehetőséggel, hogy ellátogassanak a hétvégén, június 21-én nyitó sepsiszentgyörgyi strandra.

Hirdetés
Hirdetés

A sepsiszentgyörgyi strandon egy olimpiai méretű úszómedence, egy sodrófolyósóval, nyaki masszírozóval ellátott élménymedence, egy 5 méteres csúszdát fogadó, egy gyermek- és egy tanulómedence várja a látogatókat.

Fotó: Antal Árpád Facebook-oldala

Úgy tűnik, mindenki megtalálja a magának valót, mert tavaly örvendetesen jó szezont zárt a strand, közel kétszerannyi jegyet adtak el, mint előző évben. A medencék vize melegített – hangsúlyozta Bodor Lóránd, a létesítményt működtető ReKreatív Rt. igazgatója – 26 fokos, de akár 28 fokot is elérhet, és tavaly közel negyven nagyméretű napernyőbe is beruháztak, hogy a tűző naptól menedéke legyen a fürdőzőknek.

ReKreatív honlapján található információk szerint a teljes árú felnőttjegy egy napra 58 lej, hétvégén 72 lej. Ha csak délutántól látogat el valaki a strandra, a négyórás belépőjegy 32 lej hétköznap és 48 lej hétvégén.

Fotó: Antal Árpád Facebook-oldala

Kiskorúaknak, 60 év fölöttieknek, fogyatékkal élőknek, nagycsaládos kártyával rendelkezőknek és a helyi lakosoknak járó Sepsi Card tulajdonosoknak kedvezményes belépést tesznek lehetővé a működtetők, ugyanakkor a strandimádóknak érdemes elgondolkodni egy havi, vagy három hónapos bérlet kiváltásán is.

Fotó: Antal Árpád Facebook-oldala

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2024. június 24., 7:25
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Baroton meg a patak se megoldas,bele folyatjak a a varos szenylevet! A nagy penzen ,nagynehezen elkeszult strandot,meg szetszedte az ido,nem nyitottak meg talan egy evben! Amink megvan azt se tudjuk megbeszulni ! Hajra RMDSZ ,Sanyi batya es tarsasid ,jol intezed a kisvarosok,falvak LEviragoztatasat! Kenytelenek vagyunk egy forro hetvegen elkocsikazni Hargita megyei strandokra ami nem kis tavolsag ,s dicshimnuszt zengtek magatokrol,BRAVO!!!!