Hirdetés
Hirdetés

A napokban aszfaltoznak

A napokban aszfaltoznak Kovászna megye

Kézdivásárhely több része építőteleppé vált: a Molnár Józsiás utcában a korábban lefektetett új csöveket pénteken csatlakoztatták a főnyomócsőre, zajlik a Kossuth tér és a Vágóhíd utca korszerűsítése is.

Hirdetés
Hirdetés

Hétvégén ismét gödröket ástak a Molnár Józsiás utcában: a szolgáltató a teljesen kicserélt vezetékeket csatlakoztatta rá a főnyomócsőre – tudtuk meg Bokor Tibor polgármestertől. Az elöljáró elmondta, hogy a befejezéshez legközelebb a Kossuth tér áll, ahol a hét elején aszfaltoznia kellene a kivitelezőnek.
Szintén ez a cég dolgozik a Vágóhíd utcában, ahol az oroszfalvi vasútátjárótól a Vásárhelyi Péter és a Matkó István utcák kereszteződéséig tartó rész teljes korszerűsítése zajlik. Pénteken több erőgépet láttunk a helyszínen, de a munka elég nagy volumenűnek tűnt, ahogy azt Bokor Tibor is megerősítette: kb. negyven cm-es alapot kell készíteni, a több helyen kimagasló csatornacsonkok miatt ez nehezen megy.
Ennek ellenére a polgármester bizakodó, pár nap alatt ott is be tudnák fejezni a felújítást, legalább a Temető utcáig le szeretnék önteni az új aszfaltszőnyeget. Ezt követően a Purczell utcán a sor, ahol az önkormányzat saját erőből készíti a járdát, viszont az aszfaltozás a leszerződött kivitelezőre hárul. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük