Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

A munkatársak nagy részét elküldték

A munkatársak nagy részét elküldték Kovászna megye

Ingyenesen indította újra néhány járatát a Multi-Trans közszállítási vállalat Sepsiszentgyörgyön, viszont a cég is megérzi a járvány miatti gazdasági nehézségeket. Munkatársaik nagy részét kényszerszabadságra küldték.

Hirdetés
Hirdetés

Először teljesen leállt a közszállítás a városban, néhány hete azonban bizonyos járatokat bizonyos időközönként újraindított a cég, de őket sem kerülte el a gazdasági válság előszele. Tittesz Zoltán igazgató megkeresésünkre elmondta: munkatársaik nagy részét, mintegy 32 személyt úgynevezett kényszerszabadságra küldtek a szükségállapot végéig. Jelenleg 12 személy dolgozik a cégnél, a jegy- és bérleteladásokból származó bevétel azonban nullára csökkent. Az igazgató hozzátette: a hétköznaponként újraindított reggeli és délutáni járatok ingyenesek azok számára, akik bizonyítani tudják, hogy munkahelyükre utaznak. Ugyanakkor azok is buszozhatnak, akiknek elengedhetetlen az ügyintézés, gyógyszertárba kell eljutniuk, vagy más halaszthatatlan dolguk akad.

– Helyesen kitöltött papírokkal és személyi igazolvánnyal gyakorlatilag bárki utazhat. Reményeink szerint a szükségállapot lejárta után minden visszaáll a korábbi kerékvágásba, és a most elküldött kollégák is visszajönnek – mondta az igazgató.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások