A lakosság segítségét kérik

A lakosság segítségét kérik Kovászna megye

Két eltűnt személyt keres jelenleg a Kovászna megyei rendőrség. Mindkét esetben kizárták a bűntény lehetőségét, de az eltűntek felkutatásában a lakosság segítségét kérik.

Egy 46 éves, maksai férfi és egy 42 éves, nagyborosnyói nő van a megyei rendőrség célkeresztjében, mindketten néhány hete tűntek el, ez idáig nyomtalanul. A maksai Igyártó Sándornak karácsonyeste veszett nyoma, utoljára a Besenyői-tó körül látták, de más információ azóta sem derült ki róla. A férfit 8 napig kereste több tíz rendőr, tűzoltó és önkéntes a tó körüli erdős részen, a tűzoltók pedig a jeges tóban is kutattak, de sikertelenül. A férfi eltűnésekor terepszínű nadrágot, fehér és piros rövid ujjú pólót, szürke pulóvert, fekete felsőt és zöld, bundás farmerkabátot viselt. A rendőrségi szóvivő, Nicoleta Tolvaj-Marin elmondta: bár a terepmunkát befejezték és a keresést leállították, más módon próbálnak a férfi nyomára bukkanni. Ugyanakkor a lakosság segítségét is kérik: amennyiben valaki meglátja az eltűnt személyt, kapcsolatba kerül vele, vagy információi vannak hollétéről, hívja a 112-es számot.

Másik, szintén a közelmúltban eltűnt személyt is keres a rendőrség, az ő felkutatásában is a lakosság segítségét kérik. A 42 éves, nagyborosnyói Gecző Klára január 21-én tűnt el, amikor Bikfalvára indult, de nem érkezett meg, és haza sem ment. Családja ezt követően kérte a rendőrség segítségét. A nő eltűnésekor szürke vászonkabátot, fekete, piros csíkos tréningnadrágot, fekete bőrbakancsot viselt. 1,65 cm magas, hosszú, sötétbarna haja van. A rendőrségi szóvivő elmondta: megvizsgálták az általa megtett utat, a különböző egészségügyi intézményeket is felkeresték, de egyelőre sikertelenül.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.