Felhívás!

A lakók is tehetnek a környezetért Baróton

A lakók is tehetnek a környezetért Baróton Kovászna megye

Baróton az elmúlt évek hagyományaihoz igazodva ismét virágültetési kampányt hirdet a polgármesteri hivatal. A cél szebbé tenni a települést, hiszen mint hangoztatják, az, hogy mennyire tetszetős az itt lakók közvetlen környezete, elsősorban az emberek hozzáállásától függ.

Ennek értelmében minden lépcsőház 20 tő virágot igényelhet a polgármesteri hivataltól, amelyeket aztán a tömbház előtti virágágyásokba ültethetnek ki az ott lakók. A lépcsőházfelelősöknek vagy a lakók által megbízott személyeknek a virágok átvétele érdekében május 31-ig először a hivatal alkalmazottjánál, Vajda Lászlónál kell jelentkezniük a személyi igazolványukkal, itt kitöltenek egy jegyzőkönyvet, ezzel vehetik át végül a virágokat a Barabás kertészetből. Vajda László az üzletkötő központ alagsorában levő irodában érhető el, munkanapokon déli egy és három óra között, avagy a 0728.319.634-es telefonszámon.

Örvendetes, hogy míg néhány éve Baróton a tömbházak körül legfeljebb csak hagymaágyásokat lehetett látni, azokat egyre inkább felváltják a virágok, sőt, vannak olyan tömbházak, melyek környékén valóságos virágparkokat alakítottak ki az itt lakók. Rendezik a fákat és minden egyebet is környezetükben.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.