Felhívás!

122 diák és pedagógus fertőződött meg koronavírussal a második félév kezdete óta

122 diák és pedagógus fertőződött meg koronavírussal a második félév kezdete óta Kovászna megye

Friss adatokat közölt a Kovászna megyei tanfelügyelőség az oktatási intézményekben jegyzett koronavírusos esetekkel, illetve a tanerő beoltottságával kapcsolatosan.

A második félév február 8-i kezdésétől március 26-ig összesen 67 pedagógus tesztje lett pozitív, közülük 18 jelenleg is aktív fertőzött. A diákok körében 55 esetet regisztráltak, 19-en jelenleg is betegek.

Ami a beoltottságot illeti, az oltáskampány kezdetétől március 26-ig összesen 775 pedagógus kapta meg a koronavírus elleni vakcinát, ez a teljes tanerő mintegy 29 százalékát teszi ki. A nem didaktikai személyzet körében eddig 135 oltást adtak be, a kiegészítő személyzet közül pedig 91 személyt immunizáltak.

A tanfelügyelőség pénteki összesítése szerint jelenleg a megye  60 oktatási intézménye működik vörös forgatókönyv szerint, 101-ben sárga, 142-ben pedig zöld forgatókönyvet kell alkalmazni.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. március 29., 17:28
    ÉRTÉKELÉS: 2

    A tanár nagyon le van nézve, a diák nem tartja be a szabályokat,nem hord maszkot,szünetekben körbejár minden osztályt, a szülőtől is csak azt hallja, hogy a tanci hülye, a tanár buta,az igazgató rib@nc politikus! 😋