#10yearschallenge

#10yearschallenge Kovászna megye

A közösségi média egyik legsikeresebb kihívása a #10yearschallenge, azaz a tízéves kihívás, melynek lényege, hogy régi és új arcukat mutatják meg a felhasználók. A játékba beszállt a sepsiszentgyörgyi önkormányzat is városarculati képekkel.

A játékban a résztvevők egymás mellé teszik 2009-es és 2019-es fotójukat, megmutatva az elmúlt tíz év változásait. A kihívásban az arcképfotók mellett megjelentek a világgal kapcsolatos fényképek is arról, hogy mi mennyit változott az elmúlt évtizedben. Ehhez csatlakozott Sepsiszentgyörgy önkormányzata is, bemutatva, hogy mennyit és miben változott a város az elmúlt években. A felújított épületek között látható a Beör-palota vagy a Kós Károly utcai bölcsőde, a Bazár-sor, illetve emlékmű- és iskola-felújítások is.

A képek közé felkerült Sugásfürdő is, amely szintén jelentős változáson ment át az elmúlt tíz éve alatt, ugyanis mintegy 7 millió euróból újították fel a fürdőhelység komplexumát. A felújítások mellett az újonnan épített létesítmények is helyet kaptak, ilyen a szépmezői ipari park vagy a Sepsi Aréna.

A játékot folytatják, és naponta kerülnek fel olyan fényképek a városháza Facebook-oldalára, melyek a múltat hasonlítják a jelenhez, bemutatva a városban történt változásokat.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.