Felhívás!

Zajlik a vízvezetékcsere

Zajlik a vízvezetékcsere

Alaposan bezavart a koronavírus-járvány több, idénre tervezett munkálat menetébe: bár már régebb lehetett volna dolgozni, a fertőzésveszély miatt a kivitelező cégek csak a napokban kezdték meg a Vágóhíd utca hátralevő részének a korszerűsítését, ugyanakkor zajlik a Molnár Józsiás utcában is a vízvezeték cseréje.

A Vágóhíd utca nagyobb részének felújítása már a tavaly befejeződött, elmaradt viszont az egykori Domo raktár mögött húzódó utca korszerűsítése. A munkások már pár napja újra dolgoznak, lerakták a csatornarendszer elemeit, tegnap pedig már az alapozással foglalkoztak.

Nagy munka zajlik a Molnár Józsiás utcában is, ahol a Bertis üzlettől kezdték meg a vízvezeték cseréjét, tegnap reggel már az ortodox templomig haladtak a munkával. A cserét úgy bonyolítják, hogy a lakók nem maradjanak víz nélkül.

Az utcában zajló munkálat a városrész – a Vasút utcától a Sinkovits sportpályáig – teljes felújítását előzi meg. Ezzel egy időben hasznosítják a volt kertészet területét is, a Molnár Józsiás parknak pedig a névadó nevét viselő utcából is nyílik egy újabb bejárata – közölte korábban Bokor Tibor polgármester.

Hozzászólások