Felhívás!

Változik a Kossuth utca

Változik a Kossuth utca

Változni fog a baróti Kossuth utca képe az elkövetkezőkben. Amint azt többen észrevehették, a város Bibarcfalva felöli bejáratánál található benzinkútnál felújítási munkák kezdődtek, ez azt jelenti, hogy az évek óta nem működő, jelenleg romos állapotban levő töltőállomás új kezekbe került.

 

Értesüléseink szerint az új tulajdonos csak benzinkutat üzemeltetne a helyszínen, ennek megfelelően egyelőre elvégzik az épületen a szükséges feljavításokat, majd kicserélik a tartályokat és a kutakat is.

A város ugyanakkor a Kossuth utca feljavítását tervezi, a központtól egészen az említett benzinkútig. Az útszakasz korábbi állapota miatt sok bírálat érte a polgármesteri hivatalt, ám hiába, ezidáig csak foltozásra futotta a pénzből. Most azonban hat méteres szélességben, összefüggő, négy centiméter vastag aszfaltszőnyeggel borítanák az utat, ami annak eddigi állapotához képest jelentős javulást eredményezne. A javítást helyi költségvetésből, illetve megyei támogatásból oldják meg, még az idén – tudtuk meg.

Hozzászólások