Felhívás!

Tamási hatodszor

Tamási hatodszor

A kovásznai Pokolsár Egyesület színjátszó csoportja karácsony előtt mutatja be Tamási Áron Tündöklő Jeromos darabját. A kovásznai premier december 22-én esedékes.

Berecki Árpád, az egyesület elnöke elmondta, ez már a hatodik Tamási-darab, amit az egykori diákszínjátszók alkotta, amatőr felnőtt színjátszó csoport tagjai színre visznek. Azért választották ismét Tamási munkásságát, mert humora mellett mély mondanivalót is tartalmaz, és megérinti az erre fogékony közönséget.

A darabot Gazda József nyugalmazott tanár, a Diákszínpad egykori vezetője rendezte, a szereplők: Szántó István, Szász Attila, Fejér Előd, Ferencz István, Ferencz Botond, Ferencz Kinga, Fejér Enikő, Tyiák Zoltán, Tyiák Erika, Kovács Zsolt, Kertész Péter, Tökbandi Rita, Tökbandi Barna, Demes Mihály.

Hirdetés
Hirdetés

A csapatot Ambarus Gábor technikus, Benedek Aladár figyelő, Diaconu Mónika súgó és Berecki Éva médiafelelős egészíti ki. A színművet már bemutatták Kisborosnyón, a folytatásban december 8-án 19 órakor Lécfalván, 15-én Szörcsén, majd 22-én 19 órakor a kovásznai kulturális központban tűzik műsorra.

Hozzászólások