Felhívás!

Szebbé teszik a várost

Szebbé teszik a várost

Az időjárás enyhülésével egyidőben az egész várost érintő nagytakarításba kezdett a kovásznai polgármesteri hivatal és a Gos-Trans-Com városgazdálkodási vállalat.

Jeszenovics Róbert Károly alpolgármestertől megtudtuk, hogy a városháza hozzálátott a tavaszi munkálatok elvégzéséhez. Első lépésben az aszfaltutakra szórt csúszásgátlót takarítják fel a Gos-Trans-Com városgazdálkodási vállalat alkalmazottai, illetve a szociális munkakötelesek. A kézi takarítás után pedig a gépi seprés következik. Ugyanakkor kitakarítják az esővízelvezető-csatornákat, hiszen az utakra szórt csúszásgátló oda is lerakódott. Az elöljáró reméli, hogy a jövő héten már pontot tudnak tenni a munkálat a végére.

Közben a szociális munkakötelesek hozzáláttak a mellékutcákban télen felhalmozódott szemét eltakarításához. Az alpolgármester hangsúlyozta, rövidesen minden utca sorra kerül. A takarítási akcióval párhuzamosan hozzáláttak a díszfák koronájának csinosításához is. A központi parkban már megnyesték a fákat, jelenleg a vajnafali parkot szépítik, majd a város többi közterülete következik.

Hozzászólások