Felhívás!

Röviden

Tortoma Önképzőkör

Február 27-én, kedden 19 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében a Székelyföldi Legendárium bemutatja A sziklahitű király – Szent László Kárpát-medencei legendáriuma című kötetét, Szent László-térképét, A Tejút és a Varázspatkó című díjnyertes rajzfilmjét, illetve több más újdonságát és megvalósításra váró ötletét. A találkozó meghívottjai: Fazakas Szabolcs ötletgazda (Székelyudvarhely) és Gyöngyössy János történeti grafikus (Homoródkeményfalva). Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.

 

Kalendárium

Március 2-án, pénteken 18 órakor a Fürkésző sorozat keretében az ideje van a vállalásnak gondolat mentén Vállalkozz bátran címmel Kristó Kinga, a sepsiszentgyörgyi Junior Business Club alelnöke ismerteti az egyesület küldetését, céljait, amelyet azért alapítottak, hogy támogassák a vállalkozó szellemű fiatalokat, és egyengessék a kezdő vállalkozók útját. Szeretettel és kíváncsisággal várnak minden olyan érdeklődőt, akinek bár egyszer is megfordult a fejében, hogy vállalkozna álmai megvalósítására, de még nem kapott hozzá megfelelő biztatást, támogatást. Továbbá azokat a fiatalokat, akik érdemben még nem találkoztak a gazdasági vállalkozás fogalmának értelmezésével, hogy feltehessék kérdéseiket, megoszthassák kételyeiket. Nem utolsó sorban várják mindazon vállalkozókat (fiatalokat és kevésbé fiatalokat egyaránt), akik jó szívvel megosztják sikereik titkát a hallgatósággal! Házigazda: Hoffmann Edit muzeológus.

 

Nincs mese!

A marosvásárhelyi Hahota Színtársulat március 2-án, pénteken 17 és 20 órától a baróti művelődési házban viszi színre a Nincs mese! című, nagysikerű zenés szilveszteri kabaréelőadását. Szereplők: Puskás Győző, Székely M. Éva, Kelemen Barna, Cseke Péter, Gönczi Katalin, Gáll Ágnes, Szőlősi P. Szilárd. Énekel: Bodoni Ildikó. Rendező: Kovács Levente. Jegyek elővételben a művelődési ház jegypénztárában kaphatók.

Hozzászólások