Felhívás!

Röviden

A Barót Napok támogatói

Kiemelt támogató:

Debates Against Euroscepticism

Co-funded by the Europe for Citizens Programme of the European Union

FOTÓ

Fő támogató: Ciuc Premium

Támogatók: Ex-For Kft., Zöld Út Kft., Orex Import-Export Kft., Hermann Gyógyszertár (Barót), Party Pub – Zecovi Kft., Erpék Rt., Bodora Kft., Kosziag Kft., Kormos Pan Kft., Delney Kft., Profi Room Food Kft.

Médiapartnerek: Erdővidék Regionális Hetilap, Erdővidéki Hírlap, Székely Hírmondó

 

Horgászverseny

A Barót Napok keretében a baróti RIKA sporthorgász-egyesület július 15-én harmadik alkalommal szervezi meg a Kászoni Zoltán Állóvízi Horgász- emlékversenyt a Pumpaházi-tónál, mind a felnőtt, mind az ifjúsági kategória számára. Részvételi feltételek: a versenyen bárki részt vehet, akinek 2017-re érvényes horgászengedélye van. Benevezési díj: 30 lej. Iratkozni pénteken, július 14-én, 20 óráig kell Baróton, a Cola bárban, vagy Sepsiszentgyörgyön, a Lamacarp (Dálnoki László) horgászboltban (Grigore Bălan út). A verseny végén minden részvevőt várnak egy meleg ételre a baróti Fényes vendéglőbe, itt zajlik majd a díjkiosztás is (kupák, diplomák, horgászfelszerelés).

DreamLand Residents

A Barót Napok egyik fellépője a gyergyószárhegyi Dreamland Residents együttes lesz. A zenélést 2015-ben kezdő zenekar még ugyanabban az évben megnyerte a PeronMusic székelyföldi tehetségkutató fesztivált, 2016-ban adták ki első kislemezüket, melynek Poros az ég című szerzeménye a Legszebb Erdélyi Magyar Dal címet kapta. Repertoárjukat többnyire saját dalok töltik ki, de Magashegyi Underground-, Margaret Island-, Honeybeast- és Rúzsa Magdi-feldolgozásokat is játszanak.

Hozzászólások