Felhívás!

Röviden

Fűtéstámogatás igényelhető

Hétfőtől, október 4-től fogadják a fűtéstámogatási kérelmeket a baróti polgármesteri hivatal szociális irodájában, amely a hivatal udvarának hátsó részén található. Rend Tímea, az iroda munkatársa elmondta, aki november 20-ig kérelmezi a támogatást, az a teljes, november 1-től március 31-ig tartó fűtésszezonra megkaphatja azt. Gázzal, villannyal és fával fűtőknek lehet támogatást igényelni, abban az esetben, ha egy családban az egy főre eső jövedelem nem több 1386 lejnél, egyedülálló személy esetében ez az érték 2053 lej. Az igénylők a hivatal kapusszobájánál igényelhetik a szükséges típusnyomtatványt, amivel kérelmezhetik a támogatást, melléje csatolni kell a személyi igazolványokat vagy keresztleveleket (14 éven aluliak esetében), az előző hónapi nettó jövedelmet igazoló iratokat (fizetési igazolás, nyugdíjszelvény, stb.), a lakás tulajdonjogát vagy használati jogát igazoló iratokat, az utolsó gáz-vagy villanyszámlát (akik gázra, villanyra kérnek támogatást), igazolást a polgármesteri hivatal pénzügyi- gazdasági nyilvántartójától a bejelentett adózandó javakról, a tulajdonban levő állatokról. 

Sakkversenyt szerveznek

A baróti Városi Sport Club sakkversenyt szervez minden korosztály számára október elsején, pénteken 17 órától a Party Pub vendéglőben. Nevezni a 0746.900.944-es telefonszámon, vagy a verseny előtt fél órával a helyszínen lehet. 

Hulladékot gyűjt a ZIKE

Ismét hulladékgyűjtést szervez Baróton a Zöld Ifjak Környezetvédő Egyesülete. A város központjában elhelyezett sátruknál október 2-án, szombaton 9–15 óra között elektronikus háztartási gépeket, használt étolajat és papírt lehet leadni. 

Ismét takarítanak

Barót polgármesteri hivatala október 16-án ismét takarítási napot szervezne Baróton és a hozzátartozó településeken. Demeter Zoltántól, a polgármester tanácsadójától megtudtuk, szeretnék rendszeresíteni ezeket a takarítási napokat, hogy a város és a hozzá tartozó falvak tisztábbak, rendezettebbek legyenek.

Hozzászólások