Felhívás!

Röviden

Álláshirdetés

Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet a következő végrehajtó köztisztviselői állás betöltésére: asszisztensfelügyelő a lakosság-nyilvántartó irodába.

A versenyvizsgán való részvétel feltételei:

– felsőfokú egyetemi végzettség, egyetemi vagy azzal egyenértékű oklevéllel igazolva;

– a végzettségnek megfelelő szakrégiség: minimum 1 év;

– a versenyvizsgára jelentkezőknek a fenti sajátos feltételek mellett teljesíteniük kell a köztisztviselők jogállásáról szóló 2019/57-es Sürgösségi Kormányrendelet 465. szakaszának előírásait is.

A jelentkezési iratcsomót a polgármesteri hivatal 203-as irodájában lehet benyújtani (telefon: 0267.361.974, 132-es belső szám) február 21-ig. A jelentkezéshez szükséges iratokról, a munkaköri leírásról és a versenyvizsgára vonatkozó könyvészetről bővebb tájékoztatás a www.kezdi.ro honlapon érhető el. A versenyvizsga írásbeli része a polgármesteri hivatal gyűléstermében lesz megtartva 2020. március 2-án, hétfőn 10 órától.

Meseklub

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban ma 16 órától Meseklub az I–IV. osztályosoknak, február 6-án, csütörtökön 16 órától az óvodásoknak. Téma: a busók története, a Medvecukor farsangol című mese bemutatása, farsangi maszkok készítése.

Olvasóklub

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban működő olvasóklub várja azok jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy havonta egy alkalommal megosszák olvasmányélményeiket másokkal, egy kellemes környezetben, egy csésze tea mellett. „Elbeszélgetünk minden szépről, jóról, amit tollforgatóink számunkra papírra vetettek. S hogy mindezekből milyen kanyargós utakra evezünk… hát elcsodálkoznál. Mert az olvasás elindítja a fantáziát, a képzelőerőt, a gondolatokat, s ha van, akivel megosztani, és véleményt cserélni, már gazdagabb lettél” – áll a  felhívásukban.

Az olvasóklub minden érdeklődő számára szabadon látogatható 18 év fölött. Ha felkeltette érdeklődését tevékenységük, jelentkezzen a 0730.600.290-es telefonszámon, vagy személyesen a könyvtárban. A klub legközelebb március 2-án tartja találkozóját, 17 órakor a könyvtárban!

Hozzászólások