Felhívás!

Röviden

Így gyűjtse a szemetet!

A Gosp-Com Kft. felhívja a lakosság figyelmét a hulladék helyes különválasztására. Kérik, hogy a szemeteskukákba kizárólag háztartási hulladékot helyezzenek el. A szelektíven gyűjthető hulladékok számára a tömbházlakások tulajdonosainak erre a célra kijelölt konténerek, míg a magánlakások tulajdonosainak szelektív hulladékgyűjtő zsákok állnak rendelkezésükre.

A biológiailag lebomló hulladékok (ágnyesedék, fűkaszálék, zöldségmaradványok, burgonya és burgonyacsíra) nem helyezhetők a háztartási hulladékgyűjtő tárolókba, ezek elszállítása külön program szerint történik, minden hónap utolsó hetén. Legközelebb ezeket áprilisban 23–27. között gyűjtjük be. A bontásból, építkezésből származó törmelék szintén nem háztartási hulladéknak minősül, ezek elhelyezése a háztartási hulladékgyűjtő konténerekbe tilos!

Amennyiben a cég alkalmazottai azt tapasztalják, hogy nem megfelelő hulladék van elhelyezve a konténerekben, a hulladékot nem szállítják el az illető személyektől. Bővebb tájékoztatás a 0267.361.060-as telefonszámon vagy a cég székhelyén, a Budai N. Antal utca 1. szám alatt igényelhető.

Totem-pályázat

A március 16-i határidőre négy tervet küldtek be a totem-pályázatra, így közülük kerül majd ki a győztes. A pályamunkák április 23-tól megtekinthetőek lesznek a Vigadóban és az önkormányzat Facebook-oldalán. A zsűri április 25-én közli döntését.

Hirdetések

Kézdivásárhely polgármesteri hivatala nyílt árverésen bérbe ad egy-egy felületet büfé- és raktárhelyiség működtetésére a Sportcsarnok épületében. A licit időpontja: 2018. április 25., szerda 13.30. Kérések benyújtásának határideje: április 24., kedd 15 óra a hivatal iktatójába.

Ugyanakkor, szintén nyílt árverésen bérbe ad egy 110,42 m² helyiséget büfé működtetésére a műjégpálya épületében. A licit időpontja: 2018. április 25., szerda 13 óra. Kérések benyújtásának határideje: 2018. április 24., kedd 15 óra a hivatal iktatójába. A tenderfüzet megtalálható a hivatal 202-es irodájában. Bővebb felvilágosítást a 0267.361.974/118 vagy 0730.600.284-es telefonszámon nyújtanak.

Hozzászólások