Felhívás!

Mérleget vont az alpolgármester

Mérleget vont az alpolgármester

A közegészségügyből érkezett, így tapasztalat nélkül csöppent bele a közigazgatás világába Ilyés Botond (képünkön), aki múlt év közepétől foglalta el Gelence alpolgármesteri székét. Úgy véli, hogy új munkája más hozzáállást követel tőle, meg kell szokni a közigazgatás világát.

„Az egészségügyben dolgoztam, ott másként viszonyulnak az emberekhez, itt meg kellett szoknom, hogy másként néznek, a beszédemet másként értékelik. Szeretem, amit most csinálok, mert úgy érzem, hogy a közös munkának eredménye van” – fogalmazott az alpolgármester.
Egyébként fél év eltelte után úgy ítéli meg, hogy az önkormányzatban jó volt az összefogás, elsimult az MPP és az RMDSZ közötti ellentét. A helyi cserkészcsapat vezetőjeként is tevékenykedő Ilyés Botond elmondta: Cseh József polgármester támogatására mindig számíthat, általában ketten hoznak döntéseket.
Az alpolgármester feladatának tekinti, hogy a község élhetőbbé váljon, eltűnjenek az emberek között létező ellentétek, elinduljon egy közösségformáló folyamat, ami révén a helybeliek közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Hozzászólások