Felhívás!

Mellékhelyiség a parknak

Mellékhelyiség a parknak

Nagy sikernek örvend a nemrég átadott Wegener-park Kézdivásárhelyen, idősek és gyerekek egyaránt szívesen pihennek és játszanak a város legújabb zöldövezetében. Az önkormányzat figyel a visszajelzésekre is, így hamarosan vécével is ellátják a parkot.

Ahogy az időjárás engedi, mondhatni mindig teltház van a Wegener-parkban, amit a New Fashion és Zarah Moden készruhagyárak főtulajdonosa, Wilhelm Wegener ajánlott fel a város számára. A nagylelkű adomány az önkormányzat ügykezelésében szerepel, a városvezetés pedig figyel a lakosság igényeire és visszajelzésére is. Hamarosan egy kisebb hiányosságot pótolnak: a parkot mellékhelyiséggel látják el.

Bokor Tibor polgármester kifejtette: a különleges, eléggé drága moduláris mellékhelyiséget körülbelül egy hónap múlva szállítja le a kivitelező. Egy olyan egységről van szó, amelyben még pelenkázóhely is lesz, így a kisanyukák is gond nélkül vihetik friss levegőre az apróságokat, baj esetén nem kell hazarohanniuk. A mellékhelyiség a városi hálózatra lesz rácsatlakoztatva.

Az elöljáró tudomására hoztunk egy másik lakossági visszajelzést is: többen mondták (fotók is készültek – szerk.), hogy a zömében roma származású gyerekek és suhancok nem rendeltetésszerűen használják a játszóeszközöket, illetve a földből feltörő szökőkutat esetenként mosdónak vélik. A polgármester közölte: tegnap is kijárt a parkba, de az őr nem jelezte, hogy problémák lennének, és a helyi rendőrség sem értesítette ilyesmiről. <<

Hozzászólások