Felhívás!

Köszönet a támogatóknak!

Köszönet a támogatóknak!

Támogatóink, a Communitas Alapítvány, Barót Város Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa és a baróti Nagy-Balázsi Közjegyzői Iroda jóvoltából július 6–9. között negyedik alkalommal szervezhettük meg Baróton, Erdővidék Múzeumában a Magyar Örökség elnevezésű honismereti szabadegyetemet és tábort.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Nagy Adél tanítónő, nemezelést oktató népművésznek (Köpec), Tordai Iluska népművésznek (Bibarcfalva), Nagy Alpárnak, Balázsi Ilona Csillának (Barót), Lakatos Csilla néprajzkutatónak (Barót), valamint Vargyas Ildikó képzőművésznek (Pécs) az önzetlenül felajánlott, lelkiismeretesen lebonyolított műhelyvezetéséért. Továbbá a baróti Józsa Kft. támogatásban felajánlott gyapjúért, és azért is, hogy fontosnak tartják a természetes anyagok felhasználását népszerűsítő tevékenységeket.

Köszönet ugyanakkor Komporály Viktornak a díszítő festéshez biztosított anyagért, Vida Andrásnak, aki a zavartalan működéshez szükséges asztalokat, padokat biztosította, valamint Gecse Gábornak az agyagozáshoz nélkülözhetetlen gipszkartonért. Köszönet illeti a Baróti Unitárius Nőszövetség asszonyait a hagymaránték lakoma előkészítéséért, a köpeci fiatalokat a mezőségi dalcsokorért, a Kájoni Consort régizene-együttesnek a hangversenyért. Végül, de nem utolsó sorban köszönet az összes előadónak előadásaikért.

Erdővidék Múzeuma és a Gaál Mózes Közművelődési Egyesület

Hozzászólások